Inhoud laden…
Winkelwagen Afrekenen
Subtotaal:  0,00

QMS ANTI-AGING

QMS  Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met identiek huideigen collageen” zonder injecties. Waardoor de huid zijn jeugdigheid weer terug krijgt. De belangrijkste werkstof in de QMS Medicosmetics producten is collageen dat zich 300 keer gaat binden met het vocht in onze huid.

Hoe ontstaat een rimpel in uw huid?

Een combinatie van ‘collageen en vocht tekort’ dus collageen toevoegen is noodzakelijk!

Belangrijk om te weten:

Naarmate we ouder worden, ziekte, stress, zon, roken en radicalen gaan de collageen vezels zich verharden in de huid. De celvernieuwing wordt steeds trager, de huid gaat collageen en vocht verliezen, wordt minder elastisch en slapper. Hierdoor gaat onze mooie huid verloren. Tot ongeveer 27 jaar werken onze fibroblasten heel hard en maken dus veel collageen aan, na 27 jaar begint dit te verminderen en helaas maakt een vrouw na de overgang geen type 1 collageen meer aan, alleen tussen de vetcellen wordt nog collageen aangemaakt en dit is van zeer slechte kwaliteit. Na de overgang produceert de vrouw geen oestrogeen meer. Collageen is afhankelijk van de oestrogeen productie, is er geen oestrogeen dan is er dus ook geen goed collageen vorming meer.

Omdat collageen de belangrijkste factor is om een huid jong te houden is het dus noodzakelijk om collageen van buitenaf toe te voegen. De dieptewerking van QMS Medicosmetics regelt en vermindert  stapsgewijs het vochtverlies  in de huid. Hierdoor krijgt de huid meer volume, de hydratatie wordt beter, de huid wordt steviger en de huidstructuur verbetert.

QMS producten geven onze huid terug wat ze nodig heeft

Alle QMS producten zijn op elkaar afgestemd zo kan u het beste resultaat te bereiken.

Bij het QMS collageen is het zeer belangrijk om de Deep Gentle Cleanser van QMS te gebruiken bij het reinigingen, die bevat geen afsluitende (occlusieve) ingrediënten. Hierdoor kan het collageen optimaal opgenomen worden in de huid en krijgt u het beste en mooiste resultaat.

Eveneens is het zeer belangrijk u huid elke dag te peelen met het QMS fruitzuur. De fruitzuur peelings van QMS zijn in staat stapsgewijs de hoornlaag te verbeteren. De concentratie van fruitzuren is 10% PH-waarde 3.5, dit is optimaal en veilig voor iedere dag cosmetisch te gebruiken. De Active Exfoliant 11% en Active Exfoliant 7% Sensitive  bevaten Glycolzuur, Appelzuur, Wijnzuur, Citroenzuur, Melkzuur en enzymen.

Waarom een fruitzuur gebruiken?

Fruitzuren hebben de werking van een peeling en verhogen de celproductie van de huid. Dode huidcellen verdwijnen en nieuwe cellen kunnen ongestoord weer groeien. Het resultaat is een stralende, gladde huid met vitale en frisse uitstraling.

De producten van QMS bevatten maar liefst 82% actieve werkstoffen. Dat wil zeggen dat de huid niet alleen preventief tegen huidveroudering wordt verzorgd, maar de huidconditie word ook nog eens verbeterd doordat het eigen collageen in de huid wordt aangevuld! Door de producten 2x daags te gebruiken, heeft de huid 24 uur lang actieve werkstoffen in de huid. Dat is pure anti-aging!

QMS collageen toevoegen aan de huid

Normaal gezien kan je collageen niet in de huid brengen. QMS Medicosmetics heeft het collageen gesplitst zodat het wel de huid in kan. Collageen bestaat uit 3 strengen die in elkaar vervlochten zitten. QMS Medicosmetics heeft het collageen via een special bewerking gesplitst zodat de 3 strengen afzonderlijk van elkaar de huid in kunnen. Eenmaal aangekomen in de huid komen ze weer samen.

Om het beste resultaat te bereiken werken we in 3 fases, van elk 4 maanden:

Fase 1: vocht- en vetbalans van de huid wordt in evenwicht gebracht.
Fase 2: versteviging van de huid.
Fase 3: perfectie door pigment en fijne lijntjes aan te pakken.

Wat kun u van QMS verwachten?

Na 1 maand wordt het huidreliëf gladder.
Na 2 maand verdwijnen de eerste lijntjes.
Na 3 – 4 maand zijn de poriën fijner, rimpeltjes verminderd en is het huidoppervlak egaler.

“Star young stay young”

Met een goed samenwerking tussen specialist & klant, behandeling en product komen we tot prachtige resultaten. Al na één behandeling merkt u reeds een duidelijk verschil.