Inhoud laden…
Winkelwagen Afrekenen
Subtotaal:  0,00

Behandelingen

MAKE-UP JANE IREDALE

Jane Iredale is de pionier in minerale make-up, zij startte in 1994 haar bedrijf Iredale Mineral Cosmetics op nadat ze had gezien wat voor schade make-up aan de huid kan veroorzaken.

De mooiste make-up die u kan dragen is een gezonde huid.
Healthy Skin * Happy My

Is minerale make-up goed voor mijn huid?

De minerale make-up van Jane Iredale wordt “The skincare makeup” genoemd, omdat deze producten zoals de naam al het al aangeeft heeft, meewerken met de huid, vocht vasthouden, kalmeren en beschermen (tegen bijvoorbeeld de zon).

‘Gewone’ make-up bevat heel wat vulmiddelen zoals talk en maismeel. Deze ingrediënten zijn in tegenstelling tot mineralen veel goedkoper, waardoor merken er ook snel naar grijpen omdat ze zo aan een lagere prijs veel meer product kunnen produceren. Talk is natuurlijk niet de beste vriend voor u huid, het verstopt de poriën, gaat in fijne lijntjes en is uitdrogend.

Minerale make-up daarentegen bestaat grotendeels uit verpulverde mineralen, zoals ijzeroxide (een natuurlijke kleurstof), titanium dioxide (natuurlijke bescherming tegen UV-straling) en zinkoxide (werkt kalmerend en verzachtend).

Ze geven een veel natuurlijker, frisser resultaat op de huid

Omdat mineralen het licht weerkaatsen (en talk bijvoorbeeld net het licht opslorpt) heeft u al snel een gezondere teint met een stralende gloed. En net omdat u er veel minder van moet gebruiken en de make-up ingrediënten bevat die met de huid meewerken voelt het net alsof u niets aanhebt!

Kan iedereen minerale make-up dragen?

Door de afwezigheid van schadelijke stoffen als kunstmatige kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen is de kans op huidirritaties- en allergieën zeer klein, en zijn minerale make-up producten geschikt voor zowat iedereen.

Belangrijk: de naam “minerale make-up” is niet beschermd en zowat ieder merk kan zich mineral make-up noemen. Belangrijk is dat u de ingrediëntenlijst leest hoe meer vooraan in de lijst van een product staat, hoe hoger de concentratie van het ingrediënt.

Eigenschappen:

 • Natuurlijk ingrediënten:
  van de hoogste kwaliteit voor het beste resultaat. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen
 • Innovatieve formules:
  die de strijd tegen huidveroudering aangaan, voor een mooie gezonde huid
 • Trendy kleuren:
  voor het creëren van de mooiste looks
 • Aangespaste aan jouw huidskleur:
  de huidverzorgende foundations zijn verkrijgbaar in een wijde versheidenheid aan tinten
 • Perfecte dekking:
  van onzuiverheden en roodheden. Onze foundations en concealers geven een buitengewone dekking die je nauwelijks moet bijwerken
 • Onstekingswerend:
  onze producten dragen bij tot de gezondheid van de huid
 • Niet comedogeen:
  de huid blijft ademen en funcitioneert normal
 • Zonnebescherming:
  de Skin Cancer foundation raadt onze SPF producten aan als doeltreffende breed spectrum zonnebescherming
 • Niet getest op dieren:
  gecertificeerd door Leaping Bunny Program en PETA
 • Minimaal risico op allergiën:
  dermatologich geteste formules die de huid niet irriteren