Algemene voorwaarden

Afspraken

Gelieve tijdig op uw afspraak aanwezig te zijn. Indien u later bent zullen wij uw behandeling inkorten, dit uit respect voor de volgende klant en voor het uurrooster van onze medewerkers.

 

Voorschot

Tijdens je afspraak wordt er een voorschot van 25 € gevraagd. Indien je niet aanwezig kunt zijn op je afspraak gelieve dit dan 2 dagen op voorhand telefonisch te laten weten, zoniet wordt het voorschot behouden ter compensatie van het verloren uur dat niet meer kan geboekt worden door een ander klant.

 

Annulaties

Wij vragen u beleefd om ons 2 dagen op voorhand te verwittigen, indien u uw afspraak niet zal kunnen nakomen. Zo kunnen we onze dagplanning nog aanpassen en andere klanten de kans geven om te reserveren. Indien u later annuleert, wordt in principe 50% van de geplande behandeling aangerekend. Indien je echter niets laat weten, dan zijn we genoodzaakt je de hele behandeling te factureren. Om tijdig te verwittigen is 48 uur noodzakelijk. Indien u niet op tijd verwittigt vervalt uw voorschot of geschenkenbon. Wij stellen het wel erg op prijs, om onze dagplanning zo optimaal mogelijk in te vullen.

 

Rookvrij

Het schoonheidsinstituut is 100% rookvrij.

 

GSM

We vragen je om je gsm af te leggen in de verzorgingsruimtes. Dit om de rust tijdens de behandelingen (gelaat-lichaam-massages) te waarborgen. Vestiaire en verloren voorwerpen Indien je voorwerpen zoals paraplu, hoed,… hebt laten liggen houden wij in principe deze bij totdat je er om komt. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor deze voorwerpen die verloren of gestolen zijn.

 

Voorwaarden geschenkbonnen en abonnementen

Wij geven aan elk geschenkbon en abonnement een vervaldatum. Geschenkbonnen en abonnementen zijn niet meer geldig na het verstrijken van de vervaldatum en worden automatisch geannuleerd. Deze kunnen dus niet meer gebruikt worden. Indien het niet op naam is kan dus ook doorgegeven worden aan vriend, partner, collega…, tenzij anders vermeldt. Op de dag van je behandeling dien je uiteraard je bon mee te brengen. Vergeet je deze echter, dan zal het normale tarief worden aangerekend voor de geplande behandeling. Verloren of gestolen cadeaubonnen en abonnementen kunnen niet vergoed worden, wat de reden ook mag zijn. Ben je niet aanwezig op de dag van je afspraak, dan wordt je geschenkbon geannuleerd. Hou dus rekening om minstens 2 dagen op voorhand te annuleren.

Een afspraak maken?

Telefoon 09 334 50 53

facebook

Berichten

Video

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om regelmatig op de hoogte gehouden te worden van acties en promoties.