Inhoud laden…
Winkelwagen Afrekenen
Subtotaal:  0,00

Behandelingen

SPRAY TANNING

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd (zon)nebank gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi bruine teint bestaan. Spray Tanning bied hiervoor de oplossing. Het is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen.

Spray Tanning is toekomst voor een verantwoorde gezonde bruine teint!

 Over de Spray Tanning bahandeling:

  • Direct resultaat en een natuurlijk bruine huid
  • Het is snel en verantwoord
  • De lotions bevatten Aloe Vera, Vitamine E & A
  • Geweldig voor feesten, evenementen, vakanties etc.
  • Je voelt je een stuk beter met een mooie kleur
  • De kleur wordt afgestemd op u huidtype
  • Natuurlijke basis en vrij van parabenen

Voor de Spray Tan:

Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 a 2 dagen vooraf met een goede body scrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Gebruik geen oliehoudende producten tijdens het scrubben van de huid.
Scheren (24 uur), harsen (48 uur) voor de behandeling (anders is je huid te gevoelig).
Gebruik geen douchegel, bodylotion, deodorant of parfum meer tot na de sessie. Lak bij voorkeur je nagels om opname van de vloeistof te voorkomen.

Dag van de Spray Tan:

Spoel zo kort mogelijk voor de tanning u lichaam goed schoon met alleen warm water!

Gebruik op de dag van de spray tanning geen vloeibare make-up of dagcréme, zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag blijven zitten.
Draag donkere loszittende kleding na de spray tanning omdat de vloeistof in het begin nog wat af kan geven.

Na de Spray Tan:

De spray tanning lotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huidcellen te ontwikkelen. Daarom adviseren wij niet te douchen tot 8 uur na de tanning!
Vermijd water en transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douche.
Om de kleur goed te behouden adviseren wij om tijdens de douche een hydraterende tan safe douchegel of olie te gebruiken, en na het douchen een extra hydraterende tan safe bodylotion.
Wij adviseren het gebruik van sauna en baden te vermijden!! Dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid.

Beschermt de spray tanning lotion mij tegen de UV straling?

De lotion beschermt niet tegen UV straling. u dient u te allen tijde in te smeren met een goede SPF factor om verbranding te voorkomen.

Hoe lang blijft de kleur?

Afhankelijk van u huidverzorging en u huidtype blijft de teint ongeveer 5 tot 10 dagen behouden. Gebruik u de speciale verzorgingsproducten en Tan extenders dan heb u nog langer plezier van je mooie kleur. Wanneer u regelmatig een spray tanning sessie boekt, helpt dit om je kleur te verdiepen en duur van de teint te verlengen.

Wordt ik oranje, krijg ik vlekken?

Bij gebruik van de juiste producten wordt u niet oranje en krijg u geen vlekken. Ook zijn er lotions voor verschillende huidtypen. Voor de witte huid wordt een ander percentage en kleur gebruikt dan voor de getinte huidtypen.

Ik heb vitiligo, kan ik een spraytan behandeling ondergaan?

Mensen met vitiligo vinden spraytanning een enorme uitkomst aangezien het contrast na de eerste douche vele malen minder is als voor de spraytan behandeling. Steeds meer mensen met deze huidafwijking laten zich behandelen in de instituut.

Ik heb een gevoelige huid, kan ik een spraytan nemen?

Ons advies is altijd voorafgaand aan een volledige lichaamsbehandeling eerst uw huid op een stukje te testen. Bijvoorbeeld op arm of been. Indien je na 24-48 uur niets merkt dan kunt u zich laten behandelen. In de praktijk komt dit zelden voor.

Zitten er parabenen in de lotion?

Nee! Al onze lotions zijn ECO gecertificeerd, op natuurlijke basis en vrij van parabenen. Daarnaast verzorgen de lotions u huid ook nog eens met Aloe Vera, Vitamine E.

Als je gaat trouwen?

Indien u gaat trouwen kan u best 2 a 3 dagen voor de bruiloft een spray Tan behandeling nemen. Tevens adviseren wij u altijd een proef tanning te ondergaan.