Inhoud laden…
Winkelwagen Afrekenen
Subtotaal:  0,00

Behandelingen

PERMANENTE MAKE-UP

Voor wie is permanente make-up bestemd?

Is voor bijna iedereen geschikt. In het bijzonder voor allergisch is voor traditionele cosmetica, of die moeite hebben om zelfs een mooie en strakke lijn te trekken. Voor vrouwen die ’s morgens te weinig tijd hebben om zich op te maken, en er op elk moment van de dag stralend willen uitzien. Dames die het moeilijk hebben om zich te maquilleren door fysieke belemmering of het dragen van een bril. Vrouwen die door overmatig epileren of ziekte geen wenkbrauwen meer hebben. U wilt geen uitgelopen make-up meer na het sporten, zwemmen, dagje strand of de sauna… Dan is permanente make-up zeker iets voor u!

Wat is permanente Make-up?

Permanente make-up wordt gebruikt voor het modelleren van de wenkbrauwen, het voller maken of corrigeren van de lippen en het aanbrengen van een eyeliner zowel onder als boven het oog. Met behulp van een steriel microscopisch naaldje, dat ultrasnelle bewegingen maakt, wordt een speciale pigmentvloeistof in de bovenste huidlaag aangebracht.

Waar wordt permanente make-up frequent aangebracht?

 • Ogen:
  Een eyeliner tussen de wimperimplant zorgt voor meer expressie en een natuurlijke lifting van het oog. De eyeliner kan zowel op het onderste als bovenste ooglid gepigmenteerd worden, en dit in verschillende breedtes. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke smaak.
 • Wenkbrauwen:
  Permanente make-up kan de vorm van uw wenkbrauwen corrigeren, maar ook volledig verdwenen wenkbrauwen kunnen hertekend worden. Zelfs kleine littekentjes kunnen gecamoufleerd worden. Zodat u terug een natuurlijke uitstraling krijgt. Er kan gekozen worden voor haartjes, schaduw of 3D techniek.
 • Lippen:
  Naarmate we ouder worden, vermindert het cupidoboogje rond de mond. Door het aanbrengen van permanente make-up bekomen we opnieuw vollere lippen, fijne lijntjes rond de mond vallen minder snel op en je lipstick blijft veel mooier. Correcties kunnen aangebracht worden om uw lippen symmetrisch te maken.
  De lipliner kan ook met een schaduw worden aangebracht voor een minder afgelijnd resultaat of er kan gekozen worden voor Full Lips, het volledig inkleuren van de lippen met kleur.

Het verloop van de Bahandeling

Een behandeling begint met een intake-gesprek en een in te vullen medische vragenlijst. Indien nodig wordt vooraf een allergietest gedaan op de gebruikte pigmenten. Daarna worden vorm en kleur besproken en getekend. Alles wordt heel natuurlijk op de contouren van het gezicht afgestemd.

Nadat de huid verdoofd is met een crème begint de pigmentatie. Door laagje over laagje in te brengen wordt het mooiste resultaat verkregen.

Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. Maar deze laag schilfert regelmatig af. 3 a 10 dagen na de behandeling wordt de pigmentatie lichter. Na 4 tot 6 weken worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit. Op deze manier krijgt u het mooiste resultaat.

Hoe lang blijft permanente make-up?

Permanente make-up blijft altijd zichtbaar, maar na verloop van tijd neemt de intensiteit wel af. Gemiddeld houdt permanente make-up 2 tot 5 jaar. Veel hangt af van de intensiteit van de kleur, de hoeveelheid zon die de huid te verduren krijgt, de snelheid van de celvernieuwing, de diepte van het pigment en de mate waarin het pigment opgenomen wordt door het organisme.

Het is een wijd verbreid misverstand dat permanente make-up jaren mooi in de huid aanwezig moet zijn. Het pigment vervaagt en ook zal de kleur daarmee veranderen, daarom is de nabehandeling en het corrigeren van de kleur noodzakelijk.

Zodra u gaat bijtekenen is de kleur vervaagd en dan is het aan te raden om een bijwerking te doen.


Doet het pijn?

Permanente make-up is zeker niet volledig gevoelloos, maar dankzij de nieuwste verdovingsmethoden met crèmes en vloeistoffen kan het gevoel tot een minimum beperkt worden.

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?

Neen. De eerste week na de behandeling is de pigmentatie heel wat donkerder. Houd er rekening mee dat tot 40% van deze kleur nog verdwijnt na drie tot vijf weken.

Nazorg

Direct na de behandeling kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze zwelling verdwijnt na enkele uren. Er kunnen ook enkele korstjes ontstaan, die ongeveer 3 dagen tot een week blijven zitten. Deze korstjes mag u niet zelf verwijderen, maar ze moeten uit zichzelf loslaten. Het is wel van groot belang dat de huid de eerste 3 dagen na de behandeling droog blijft. Zwemmen & het gebruik van zonnebank, sauna of make-up wordt de eerste 7 dagen afgeraden. De pigmenten zijn zeer onderhevig aan UV licht.