Inhoud laden…
Winkelwagen Afrekenen
Subtotaal:  0,00

Behandelingen

PCA SKIN PEELING

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en gladde huid. Peelings en resurfacings zijn doeltreffend en verbeteren direct de conditie van uw huid.

“Peelings verbeteren de conditie van uw huid”

Wat is een peeling eigenlijk?

PCA Skin peelings zijn geschikt voor diverse huidproblemen. Een peeling is een vorm van exfoliatie en verschilfering van de huid, welke door middel van actieve bestanddelen kan doordringen in verschillende lagen van de huid. De diepte, waarin de peeling doordringt, is afhankelijk van de soort bestanddelen en deze wordt bepaald door de indicatie van de peeling. Doel is de huidkwaliteit te verbeteren door celvernieuwing. Met een intensieve peeling vermindert u pigmentvlekken, fijne rimpels, acné littekens, actieve acné en grove poriën. De teint egaliseert, de talgproductie komt weer in balans en de huidtextuur verfijnt.

Wat doet een peeling voor mijn huid?

Bij een chemische peeling word de doffe en beschadigde oppervlakkige huidcellen verwijderd met een behulp van een chemische vloeistof. Waardoor zachte stralende huid die eronder zit naar boven te halen. De professionele behandelingen, aanvullend met de dagelijkse huidverbeteringsproducten, versnellen het proces naar het uiteindelijke resultaat: de huid zichtbaar te verbeteren en een egalere gezichtskleur (teint) te krijgen.

Voor wie is een peeling geschikt?

Onze huidvriendelijke en effectieve PCA Skin peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes maar zonder het ongemak en de downtime die u kwijt bent met traditionele TCA peelings. Deze combinaties bevatten diverse ingrediënten om acne, ook acne bij volwassenen, rosacea, couperose, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels ,grove poriën en rokershuid, grauwe huid te behandelen, terwijl de huid er vol en gehydrateert uit blijft zien.

Een peeling kan toegepast worden op de handen, gezicht en op de hals en decolleté.

Maak een peeling mijn huid dunner?

Nee onze PCA Skin peelings verwijdert huidcellen aan de oppervlakte. Zijn vochtinbrengend en laat de huid er voller en dikker uitzien. Het gebruik van producten met vitamine C, retinoïden en peptiden, plus het regelmatig gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten en het samenspel tussen de aanmaak van collageen en elastine maken de huid sterker.

Heb ik pijn tijdens de behandeling?

Dit hangt af van de behandeling. De meeste chemische peeling zijn mild en veroorzaken een licht branderig of prikkerig gevoel. Bij diepere rimpels, beschadiging door acne of door de zon is er een sterkere peeling nodig. Die voor een paar minuten een wat meer branderig gevoel heeft. Hele sterke peelings zijn voor de meeste huidtypen niet nodig. De peeling bij El Naturelle geven onmiddellijk resultaat met weinig ongemak.

Kan ik een peeling ondergaan als ik regelmatig in de zon zit of onder de zonnebank ga?

Ja, maar alleen als u ze iedere dag een bescherming gebruikt. Zonnebaden verhoogt het risico op huidkanker en versnelt de veroudering van de huid en zeker 1 week voorafgaand aan de behandeling en direct na een behandeling als de huid eventueel vervelt dient zon vermeden te worden. Indien u een behandeling krijgt om hyperpigmentatie tegen te gaan, is het aan te raden SPF producten te gebruiken en blootstelling aan de zon te vermijden om verdere verkleuring van de huid tegen te gaan.