Transformage

Wat is transformage?

Transformage is een multidimensionele anti-aging massage method welke op 4 verschillende vlakken werkt:

  • De lymfebanen
  • Het inderstitiële vocht
  • Het bindweefsel en de aanhechtingen van de huid aan de spieren
  • De onderliggende musculatuur van de huid

 

Het losmaken en afvoeren van afvalstoffen in de huid,waardoor de huid meer vocht kan vasthouden en meer volume kan krijgen.

Een optimale doorbloeding in de huid, wat voldoende bouwstoffen en zuurstof bij de huidcellen en spieren brengt, zodat deze continue onderhouden en vernieuwd kunnen worden.

Verwijdering van oud, beschadigd bindweefsel zodat het plaats kan maken voor nieuw geproduceerd collageen en elastine, waardoor de huid hernieuwde stevigheid en veerkracht krijgt.

Onze huid hangt aan hechtingen die uitgerekt raken door de zwaartekracht. Transformage zorgt voor vervanging van oude, verslapte aanhechtingen door nieuwe strakke verbindingen van de huid aan het onderliggende spierweefsel.

Een betere tonus van de spieren onder de huid, trekken op hun beurt ook de aanhechtingen weer aan, en houden uw huid strak om uw schedel. Een stevige musculatuur en ditto aanhechtingen houden bovendien uw onderhuidse vetweefsel op zijn plaats, en voorkomen dat het vetweefsel zich verplaatst naar uw kaaklijn en kin.

Naas teen toegenomen hydratatie van de huid, zorgt Transformage samen met de extra collageenproductie voor meer volume in de huid.

 

Wat is het resultaat?

Het resultaat van Transformage behandelingen is letterlijk getransformeerde huid op een herboren bezitter. U voelt zich gewéldig, uw huid voelt zijdezacht aan, is duidelijk steviger, beter gehydrateerd, een jeudigere teint, en een hervonden elasticiteit.

 

Hoe lang blijft het resultaat?

De resultaten van een Transformage kuur zijn duurzaam, dat wil zeggen dat u jarenlang plezier van het resultaat kunt hebben, mits u de fitheid van uw huid onderhoud met periodieke Transformage sessies die u eventueel in uw schoonheidsbehandelingen kunt laten verwerken. Zoals als een fit lichaam onderhoud nodig heeft, heeft uw huid dat ook, niet met dezelfde regelmaat als uw lichaam.

 

Balance, onze énige kans op regeneratie en verjonging

Transformage is een nauwgezet samenspel van het machtige Vodder manuele lymfedraingesysteem, de medicinale kracht van cupping en het precisiewerk van bindweefsel pressuur. Deze massagevorm brengt zowel de ontvanger als de gever van een Transformage massage in een staat van balans, de énige toestand waarin het lichaam kan regenereren.

 

Transformage is maatwerk

Transformage is maatwerk, de verschillende massagetechnieken, de ritmes, en gebruik van kracht in een transformage behandeling zijn aangepast aan de behoeftes van uw huid en worden ofwel alleenstaand ingezet of in combinatie met andere behandeltechnieken voor de huid.

 

Hoe vaak moet ik een behandeling ondergaan?

Om uw huid uw huid vanuit een achterstandspositie naar nieuw fitness nieveau te krijgen, heeft u meerdere behandelingen nodig in kuurverband. De duur van een Transformage kuur is afhankelijk van uw achterstand en uw doelstellingen, maar ook van de mate waarin u de behandelingen ondersteunt. Een kuur bestaat minimal 6 behandelingen tot maximal 12-15 behandelingen.

Een afspraak maken?

Telefoon 09 334 50 53

facebook

Berichten

Video

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om regelmatig op de hoogte gehouden te worden van acties en promoties.