Spray Tanning

 

Spray Tanning is toekomst voor een verantwoorde gezonde bruine teint!

 

Spray Tanning is al geruime tijd enorm populair in Amerika en Engeland. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnebank gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi bruine teint bestaan. Spray Tanning bied hiervoor de oplossing. Het is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen.

 

Wat is DHA?

DHA (dihydroxyacetone) is een natuurlijk suiker. Het is de grondstof welke in vrijwel elk zelfbruinend product wordt toegepast.

 

Is Spray Tanning voor iedereen geschikt?

Er zijn geen nadelige effecten. Voor de zekerheid wordt spray Tanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij of schaafwondjes en gedurende zwangerschap, of tijdens een antibiotica kuur. Als je last hebt van vitiligo, is het juist de moeite waard om een spray tan te nemen.

 

Voor de Spray Tan behandeling.

Scrub uw huid een 1 a 2 dagen voor de behandeling, Gebruik geen oliehoudende producten. Scheren en waxen 48 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig). Verwijder alle make-up voordat de spray Tan wordt wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden.

 

Hoe lang blijft de kleur?

Afhankelijk van je huidverzorging en je huidtype blijft de teint ongeveer 5 tot 7 dagen behouden. Gebruik je de speciale verzorgingsproducten en Tan extenders dan heb je nog langer plezier van je mooie kleur. Wanneer je regelmatig een spray Tanning sessie boekt, helpt dit om je kleur te verdiepen en duur van de teint te verlengen.

 

Wordt ik oranje, krijg ik vlekken?

Bij gebruik van de juiste producten wordt je niet oranje en krijg je geen vlekken. Ook zijn er lotions voor verschillende huidtypen. Voor de witte huid wordt een ander percentage en kleur gebruikt dan voor de getinte huidtypen.

 

Als je gaat trouwen

Indien je gaat trouwen kun je best 2 a 3 dagen voor de bruiloft een spray Tan behandeling nemen. Tevens adviseren wij je altijd een proef Tanning te ondergaan.

 

Wij werken met twee verschillende merken van Tanning lotions:

1. Op natuurlijke basis en verrijkt met Aloë Vera en vitamine E met een zalige coco geur.

2. Vrij van nare chemische stoffen, parabenen, alcohol en parfum. Met botanische extracten die de huid voeden. Voor 80% biologische en dermatologische getest.

 

 


Spray Tan

- Volledig lichaam €35,00.-

- Gezicht, hals & decolleté €17,00.-

- Volledig benen €20,00.-

 

Spray Tan lichaam abonnement:

- 5 beurten ter waarde van €175,00.- en 6 de gratis

 

 


Een afspraak maken?

Telefoon 09 334 50 53

facebook

Berichten

Video

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om regelmatig op de hoogte gehouden te worden van acties en promoties.