Peeling

 

Wat doet een peeling voor mijn huid?

Bij een chemische peeling word de doffe en beschadigde oppervlakkige huidlcellen verwijderd met een behulp van een chemische vloeistof. Waardoor zachte stralende huid die eronder zit naar boven te halen. De professionele behandelingen, aanvullend met de dagelijkse

huidverbeteringsproducten, versnellen het proces naar het uiteindelijke resultaat: de huid zichtbaar te verbeteren en een egalere gezichtskleur (teint) te krijgen.

 

Voor wie is een peeling geschikt?

Onze huidvriendelijke en effectieve peeling zijn geschikt voor verschillende huidtypes maar zonder het ongemak en de downtime die u kwijt bent met traditionele TCA peelings. Deze combinaties bevatten diverse ingrediënten om acne, ook acne bij volwassenen, rosacea, couperose, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels ,grove poriën en rokershuid, grauwe huid te behandelen, terwijl de huid er vol en gehydrateert uit blijft zien.

Een peeling kan toegepast worden op de handen, gezicht en op de hals en decolleté.

 

Maak een peeling mijn huid dunner?

Nee onze peelings verwijdert huidcellen aan de opervlakte. Zijn vochtinbrengend en laat de huid er voller en dikker uitzien. Het gebruik van producten met vitamine C, retinoïden en peptiden, plus het regelmatig gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten en het samenspel tussen de aanmaak van collageen en elastine maken de huid sterker.

 

Heb ik pijn tijdens de behandeling?

Dit hangt af van de behandelijn af. De meeste chemische peeling bij zijn mild en veroorzaken een licht branderig of prikkerig gevoel. Bij diepere rimpels, beschadiging door acne of door de zon is er een sterkere peeling nodig. Die voor een paar minuten een wat meer branderig gevoel heeft. Hele sterke peelings zijn voor de meeste huidtypen niet nodig. De peeling bij El Naturelle geven onmiddellijk resultaat met weinig ongemak.

 

Kan ik een peeling ondergaan als ik regelmatig in de zon zit of onder de zonnebank ga?

Ja, maar alleen als u ze iedere dag een bescherming gebruikt. Zonnebaden verhoogt het risico op huidkanker en versnelt de veroudering van de huid en zeker 1 week voorafgaand aan de behandeling en direct na een behandeling als de huid eventueel vervelt dient zon vermeden te worden. Indien u een behandeling krijgt om hyperpimentatie tegen te gaan, is het aan te raden SPF producten te gebruiken en blootstelling aan de zon te vermijden om verdere verkeuring van de huid tegen te gaan.

 

Als u medicatie neemt.

Als u medicijnen neemt zoals Retin-A, Renova, Differin, Tazorac, Avage, EpiDuo, Roaccutane, of Ziana voorgeschreven door de huidarts of producten met een hoog percentage aan AHA en BHA, stopt dan in overleg met je arts of huidspecialist tijdelijk het gebruik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een afspraak maken?

Telefoon 09 334 50 53

facebook

Berichten

Video

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om regelmatig op de hoogte gehouden te worden van acties en promoties.