Laserontharing

Laserontharing ontharing

Ongewenste haargroei is voor veel vrouwen en mannen een probleem. De hoeveelheid haargroei en de locatie van het haar op het lichaam is bij ieder mens verschillend. Onder meer geslacht, afkomst, leeftijd, stofwisseling en hormonen bepalen de lengte, dikte, kleur en groei van het haar. Over het algemeen wordt haar dat sterk opvalt als niet wenselijk ervaren.

 

De LightSheer diode laser biedt voor al deze ongemakken een definitieve oplossing: de behandeling is doeltreffend, pijnarm, veilig en geeft een duurzaam resultaat.

 

Wat gebeurt er bij een laserontharing?

De laserpuls wordt geabsorbeerd door de haarkleurstof, melanine. Via die weg worden de celstructuren van het haar en de haarwortel vernietigd, en kan er op de behandelde plaats geen haar meer terug groeien. De huid absorbeert de laserpuls niet en blijft onbeschadigd. Onmiddellijk na de behandeling kan men de dagelijkse activiteiten gewoon verder zetten.

 

Hoe dikwijls moet ik behandeld worden?

Er zijn meerdere behandelingen nodig. Naargelang huidtype, de te behandelen lichaamszone en het type beharing, kan dit aantal variëren van 4 tot 8 behandelingen. Onze haren doorlopen een ontwikkelingscyclus. Enkel in de groeifase wordt het haar niet beïnvloed. Slechts 20% van onze haren bevinden zich in die groeifase. Tussen twee opeenvolgende behandelingen is er een pauze van ongeveer 6 tot 8 weken. Op dat moment zit weer een ander deel van de haren in de groeifase. Na elke behandeling groeien zijn er minder haren terug en worden ze fijner en lichter.

Een afspraak maken?

Telefoon 09 334 50 53

facebook

Berichten

Video

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om regelmatig op de hoogte gehouden te worden van acties en promoties.