Gelaatsverzorging

 

Kennismakingsbehandeling

Een gelaatsverzorging waarmee kennis wordt gemaakt met de producten van !QMS Medicosmetics. Wat je huid nodig heeft en hoe je ze kan verbeteren.

Prijs: € 45,00.-


!QMS Neo Tissudermie

Een zeer effectieve behandeling die het vocht- en vetgehalte in de huid herstelt en de huid in ballans brengt. Verbetert de huidstructuur, vermindert rimpels. Een behandeling die men zo vaak kan ondergaan als men wil. Tijdens deze behandeling worden 82% werkstoffen (collageen) in de huid gebracht met een liftende massage.

De start voor je anti-aging.

Prijs: € 99,00.-

 

!QMS Item Tab

Intensieve behandeling met een sterk hydraterende, diep reinigende en verstevingende werking. Geschikt voor alle en huidtypes die een intensieve verzorging  nodig hebben. Door deze behandeling krijgt de huid meer energie en wordt hij frisser, strakker en stralender.

Prijs: € 69,00.-


!QMS Relax-O-Firm

Een heerlijke behandeling die zich richt op het ontspannen van de huid (voor een droge & tot mimiek-rimpels neigende huid). Relax-O-Firm masker kalmeert de huid en geeft een glad en zacht huidbeeld. Het masker wordt extra ingewerkt met een gezichtsmassage.

Prijs: € 69,00.-


!QMS Cellular de Luxe

Zeer uitgebreide behandeling werkt op de structuur van de huidhydratatie,
pigmentvlekken, en vermindert lijntjes en rimpels. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de nieuwe gepantenteerde crème Cellular Marine op basis van zeevenkel stamcellen.

Prijs: € 149,00.-


!QMS SK-Alpha

Een behandeling gericht op het afvoeren van afvalstoffen. De huid krijgt tijdens deze behandeling een volledige en diepe reiniging. Deze behandeling geeft de huid een nieuw leven en is vooral geschikt voor de futloze huid, acne huid, grauwe rokers huid. De huid wordt gestimuleerd en de doorbloeding verbeterd. Een behandeling die bij elk seizoenswisseling perfect tot zijn recht komt.

Prijs: € 99,00.-

Een afspraak maken?

Telefoon 09 334 50 53

facebook

Berichten

Video

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om regelmatig op de hoogte gehouden te worden van acties en promoties.